Les 1: Voorbij het verhaal

Deel 1: In deze les bespreek ik de aard van het universum, heilige geometrie, de Platonische bouwstenen, de relatie tussen tijd en ruimte en meer. Deel 2: In deel 2 gaan we in op het leeswerk van deze weken van Eckhart Tolle, Ervin Laszlo en Christoph Fasching. Downloads bij Les 1 WERKBLAD LES 1 ILLUSTRATIE…

Lees meer

Les 2: Ontwaking

Deel 1: In deze les bespreek ik het concept van “Zo boven, zo beneden en zo binnen, zo buiten.” aan de hand van de gelezen teksten en het eerste deel van de docureeks INITIATION op Gaia.com. Deel 2: In deel 2 van deze les ga ik dieper in op het leeswerk van Barbara Hand Clow,…

Lees meer

Les 3: Lichtwezens

Deel 1: In de laatste les van CONTEXT bespreek ik het viervoudige proces waar alles aan onderhevig is, ik leg uit dat ‘licht’ eigenlijk de rode draad is van ons bestaan (en de Light Club ;)) en beschrijf het verband tussen de dimensies en concepten als tijd en ruimte. Deel 2: In deel 2 van…

Lees meer